Przepis na : obiad
Biegając dziś rano po targu (zwanym przez moją ekipę ryneczkiem), starałam się omijać większość straganów, żeby znowu nie zwariować. Wiedziałam, że uraczę się dziś krewetkami – z tych samych względów co zwykle, czyli wolna chata. Trochę przypadkiem kupiłam fasolkę, bo taka ładna i ładna. No i sezon. I ładna. Wracając do domu, wymyśliłam tę oto potrawę. Dziwna? Wcale. Zaufajcie mi i zróbcie ją jak najszybciej. Składniki: 20 średnich krewetek (użyłam gotowanych) 2 garści fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku p... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...