Przepis na : obiad
O chili przypomniałam sobie, będąc w Norwegii. W pierwszym dniu pobytu zostaliśmy nim ugoszczeni. Było pyszne i takie jak trzeba. Przypomniałam sobie również, że dość często robię je w domu z kakao i że nie mam go u siebie na blogu. Postanowiłam to szybcikiem nadrobić. Chili con carne robi się dość sprawnie. I najlepsze jest oczywiście przynajmniej dzień później, kiedy się przegryzie. Kakao lub czekolada bardzo do niego pasują. Jeżeli o tym nie wiecie, zaufajcie mi. Składniki: 500 g mięsa mielonego (ja użył... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...