PASZTET POMIDOROWY (WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY)

PASZTET POMIDOROWY (WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY)

PASZTET POMIDOROWY (WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY)

Czy są tu jacyś fani pomidorówki? Mam coś dla Was! Pomidorowa na drugie danie w formie pasztetu. W składzie nieodzowne składniki tej zupy, czyli: przecier pomidorowy, marchew i ryż. Nic nie trzeba uprzednio gotować. Wystarczy wszystkie surowe składniki umieścić w kielichu blendera, odpalić maszynę, wylać masę do formy i upiec. Proste, szybkie i tanie danie. Można jeść na ciepło jako wspomniane drugie danie obiadowe lub na zimo na kromce dobrego chleba. Sprawdza się w domu i lunchboxie na wynos. Zabierając d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.