DŻEM RABARBAROWY Z IMBIREM I WANILIĄ (PYCHA!)
DŻEM RABARBAROWY Z IMBIREM I WANILIĄ (PYCHA!)
Przepis na : śniadanie
O ile słodkie owoce, typu: maliny, truskawki, czereśnie, możemy zamknąć w słoikach na zimę bez konieczności dodawania cukru (metodą janginizacji), o tyle kwaśny rabarbar bez słodu się nie obędzie. Polecam przyrządzić ten dżem, bo tak oryginalnego, wyjątkowego smaku jeszcze nie znacie, a na pewno pokochacie. Warto już dziś zadbać o to, by osłodzić zimowe i jesienne dni. A najlepiej to się czyni swoimi domowymi konfiturami, które na kronice chleba lub w cieście smakują domem, ciepłem, niebem... Składniki na 7 s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu
Autor
Dominika Vegan
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, imbir, maliny, ciasto, truskawka, śniadania, chleb, truskawki, koktajle, czereśnie, desery, przekąski, deser, deser z malinami, ciasto kokosowe, ciasto z truskawkami, ciasto z malinami
Inne przepisy z Jeść, by żyć w zdrowiu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję