BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE WRAPY Z MIGDAŁOWYM SOSEM "MAJONEZOWYM", CUKINIĄ, GUACAMOLE, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI

BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE WRAPY Z MIGDAŁOWYM SOSEM

BEZGLUTENOWE, WEGAŃSKIE WRAPY Z MIGDAŁOWYM SOSEM "MAJONEZOWYM", CUKINIĄ, GUACAMOLE, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI

Przepis na : śniadanie

Wracam po długiej przerwie z przepisem na znakomite wrapy naleśnikowe z niebanalnym wypełnieniem. Poszczególne elementy tego dania  - sos "majonezowy", ciasto naleśnikowe, guacamole, możecie wykorzystywać w innych przepisach lub odwzorować tę potrawę w zupełności, krok po kroku i mile zaskoczyć siebie, rodzinę, gości. Na szczególną uwagę zasługuje migdałowo - słonecznikowy sos a'la majonez, który cudownie wzbogacił smak potrawy. Świetnie sprawdzi się również jako dressing do sałatki lub sos do burgera... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Autor

Dominika VeganDominika Vegan

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, naleśniki, cukinia, naleśnik, szpinak, suszone pomidory, awokado, słonecznik, ciasto, ciasto naleśnikowe, kasza gryczana, kasza, majonez, pasta, kanapki, curry, pasty, drożdżowe, śniadania, tortilla, sałatki, sałatka, śniadanie, przekąski, ciasto na naleśniki, sałatka z majonezem, sałatka ryżowa, ciasto słonecznikowe, ciasto z białek , ciasto drożdżowe

Inne przepisy z Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.