Masło czosnkowe z czosnkiem niedźwiedzim

Masło czosnkowe z czosnkiem niedźwiedzim

Masło czosnkowe z czosnkiem niedźwiedzim

Prostszego przepisu chyba nie ma : kilka listków czosnku niedźwiedziego umyć, osuszyć i zblenderować z solą. Dodać do miękkiego masła i dokładnie wymieszać.  Masełko ma piękny kolor, wspaniały smak i jest doskonałym dodatkiem do pieczywa lub gotowanych warzyw, ryb, mięs itd itp.  Z czym dusza zapragnie :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jemy Pijemy

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.