GULASZ Z SZYNKI WIEPRZOWEJ

GULASZ Z SZYNKI WIEPRZOWEJ

GULASZ Z SZYNKI WIEPRZOWEJ

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 90 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 23 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: 80 dag szynki wieprzowej, duża papryka czerwona, 40 dag pieczarek, większa cebula, 500 ml przecieru pomidorowego, opakowanie pomidorów krojonych w puszce, 1/2 szklanki wody, sól, pieprz, 4 łyżeczki majeranku, 2 łyżeczki słodkiej papryki, 1/2 łyżeczki ostrej papryki, cukier, zioła prowansalskie, odrobina pieprzu cayenne, łyżka oleju, łyżeczka mąki ziemniaczanej (opcjonalnie). Przygotowanie: Mięso, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.