Gołąbki Teściowej

Gołąbki Teściowej

Gołąbki Teściowej

Przepis na : obiad

Pewnie ciężko w to uwierzyć, ale gołąbki odkryłam stosunkowo niedawno, dzięki mojej teściowej. Spróbowałam z grzeczności i od tej pory uwielbiam smak tej potrawy! Dietetycznie, bo bez smażenia i dodatku tłuszczu. Składniki: kapusta włoska 1 szt. mięso mielone 1kg (u mnie był schab wieprzowy) ryż 2-3 torebki 200-300 g cebula 1 szt. czosnek, świeżo zmielony pieprz, sól himalajska domowy koncentrat pomidorowy świeża zielenina Kapustę obrać z wierzchnich liści, wyciąć głąb, opłukać.  Parzyć w dużym garnku, zdejmują... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu IzaGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.