W mojej kuchni nic się nie może zmarnować, więc białka pozostałe po smażeniu pączków wykorzystałam do upieczenia biszkoptu z którego powstała ta piękna i pyszna rolada. Ten krem wymyślony na szybko jest obłędny w smaku. Rolada powstała w takim Walentynkowym wydaniu i może będzie dla Was inspiracją. Upieczcie i dajcie znać czy smakowała. Udanych wypieków. Potrzebujemy: Na biszkopt białkowy: 6 białek 6 łyżek cukru 8 łyżek oleju 2 łyżki mąki ziemniaczanej 8 łyżek mąki tortowej 2 łyżeczki ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...