Dokładnie cztery lata temu 8 marca założyłam bloga i tak bloguję do tej pory. I nie wyobrażam sobie przestać. Chociaż ostatnio pojawia się mniej wpisów niż przez te poprzednie lata to nadal blogowanie jest moją pasją. Uwielbiam wymyślać nowe receptury lub przerabiać te które już mam. Ze zdjęciami mi tylko różnie wychodzi, czasami jestem z nich zadowolona, a czasami nie. Wszystko zależy od chęci, siły i pogody. No i przeważają u mnie słodkie przepisy, muszę to zmienić i robić więcej wytrawnych przepisów...tylko c... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...