Przepis na : obiad
Pyszna duszona kapusta z marchewką, pietruszką i koperkiem, na maśle i odrobinie śmietany. Pachnąca i delikatna w smaku. Dodatek do drugiego dania lub do podania z pieczywem. Trwa właśnie sezon na młodą kapustę, więc bardzo polecam. Potrzebujemy: 1 główka młodej białej kapusty ( około 1 kg ) 2 marchewki 1 pietruszka 1 łyżka masła lub margaryny koperek świeży według uznania 3 łyżki śmietany 18 % sól do smaku pieprz czarny mielony do smaku Wykonanie pysznej duszonej kapusty: 1. Kapustę obieram... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...