Jajecznica z koperkiem i szczypiorkiem podana na waflach ryżowych

Jajecznica z koperkiem i szczypiorkiem podana na waflach ryżowych

Jajecznica z koperkiem i szczypiorkiem podana na waflach ryżowych

Przepis na : kolacja

Pyszna i aromatyczna jajecznica. Idealna na śniadanie lub kolację. Usmażona na prawdziwym maśle i z dodatkiem mleka. Po mimo tego, że lubię dobrze wysmażoną wyszła puszysta. Pachnąca koperkiem i szczypiorkiem. Podana na chrupiących waflach ryżowych. Prosto i pysznie. Polecam :) Potrzebujemy: 4 jajka 1 łyżka masła 82 % sól do smaku pieprz kolorowy mielony do smaku 2 łyżki mleka szczypiorek siekany według uznania koperek siekany według uznania kilka wafli ryżowych od Kupiec Wykonanie pysznej jajecznicy: 1. Jajka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.