Chlebek bananowy to idealna propozycja na pyszny podwieczorek. Taki chlebek można zabrać ze sobą do pracy czy do szkoły na drugie śniadanie. Część mąki zastąpiłam płatkami owsianymi i dodałam sporo orzechów włoskich. Chlebek po wystudzeniu bardzo ładnie się kroił. Smak i zapach obłędny. Dodam jeszcze, że taki chlebek długo utrzymuje wilgoć, nawet po kilku dniach jest mięciutki. Warto go upiec. Potrzebujemy: Na ciasto: 2 większe banany 2 jajka 1 łyżeczka ekstraktu wan... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...