Witam cieplutko :) Często z pieczenia kruchych ciasteczek czy pączków zostają nam białka, warto je wykorzystać do upieczenia bezików, przynajmniej ja tak robię, nie lubię jak się coś marnuje. Tym razem upiekłam bezy, które nadziałam pysznym kremem o smaku piernika, wiem, że taki deser do ogromna bomba kaloryczne, ale przecież takie desery robimy od czasu do czasu. Jeśli macie ochotę na takie bezy z kremem to koniecznie upieczcie. Zachęcam i smacznego życzę :) Potrzebujemy: Na bezy: 4 białka 1 szklanka ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...