Składniki: 250 g twarogu półtłusty 1 mała cebula pól papryki żółtej poł dużego pomidora 1 ogórek Szczypiorek przyprawy: sol, oregano, pieprz ziołowy, curry, chili mielone, kapary 1. Wyłożyć do miski twarogu i posolić 2-4 szczyptą soli i wymieszać. 2. Pokrojone w kostkę cebule, paprykę, pomidory, ogórek i posiekaj szczypiorek dodaj do miski z twarogiem. 3. Dorzucić 2 łyżeczki kapary i 2 szczypty sol, oregano, pieprzu ziołowego, curry, chili mielone. 4. Wymieszać do... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...