Składniki /ok. 15 szt.: – 550 g ziemniaków – 200 g tuńczyka z puszki – 2 żółtka – 5 gałązek tymianku – sól i pieprz – skórka z 1 cytryny Sos pomidorowy – 1 cebula – 200 g passaty pomidorowej – sól i tabasco Panierka – 2 jajka -150 g bułki tartej Przygotowanie: Przygotowujemy pulpety. Gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie, odcedzamy i przeciskamy przez praskę. Siekamy tymianek który dodajemy do ziemniaków a następnie żółtka, rozdrobniony tuńczyk oraz skórk... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...