Składniki/ 4 porcje: – ½ kg marchwi – 800 ml bulionu warzywnego lub 1 1/2 kostki warzywnej eko – 100 ml świeżej śmietany 18% – 2 białe cebule – 2- 3 gwiazdki anyżu – 3 łyżki oliwy z oliwek extra vergine – sól – 1 mała bagietka Przygotowanie: Bagietkę kroimy na mniejsze kromki smarujemy oliwą i robimy z nich grzanki. Marchew obrać i umyc. Pokroić na drobne kawałki. Cebulę pokorić w cienkie plasterki i poddusić w rondlu na oliwie z oliwek. Dodać marchewki, delikatn... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...