Sernik pomiędzy dwiema warstwami kruszonki z dodatkiem płatków owsianych i czekolady. Kruszonka pod sernikiem przypomina bardziej klasyczny spód przez to, że łapie wilgoć od sernika. Natomiast ta na górze jest chrupiąca i idealnie pasuje do jabłek. KRUSZONKA: 200 g masła 50 g czekolady gorzkiej 1 1/2 szklanki mąki pszennej 1 szklanka płatków owsianych 3/4 szklanki cukru brązowego 1 łyżka kakao MASA SERNIKOWA: 500 g twarogu 3 jajka 1/3 szklanki cukru 1 budyń waniliowy JABŁKA: 500 g jabłek miękkich słodkich 1... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.