Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą

Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą

Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą

Przepis na : obiad

Filet z pstrąga łososiowego pieczony pod warstwą świeżych pomidorów i mozzarelli. Przygotowanie ryby nie zajmuje wiele czasu i nie wymaga wielu zabiegów. Taka ryba jest bardzo smaczna. Można ją zjeść samą, z chlebem albo podać z ziemniakami. 2 filety z pstrąga łososiowego sól morska pieprz czarny skórka otarta z 1/2 cytryny 2 pomidory 2 kulki mozzarelli po 125 g bazylia suszona oliwa z oliwek pomidorki koktajlowe Filety z pstrąga łososiowego oczyścić z ości i osuszyć. Moje filety miały skórę, więc też ją usun... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, pstrag, ryba, pstrąg łososiowy, obiad, zapiekanki, zapiekanka, szybki obiad, obiad na szybko, ziemniaki, chleb, suszone pomidory, bez pieczenia, pieczone ziemniaki, ziemniaki na obiad, zapiekanka z ziemniakami, ziemniaki zapiekane

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.