Przepyszne pieczone jabłka z miłą, słodką niespodzianką w środku. Po ściągnięciu czapeczki mamy płynny karmelowy sos. Takie jabłuszka świetnie smakują same, ale można je podać z lodami albo bitą śmietaną. Najlepiej wybrać miękkie jabłka, po upieczeniu będzie można je jeść łyżeczką. Polecam ten szybki deser na ciepło :) 6 jabłek 6 cukierków krówek cynamon mielony Wybrać jabłka tej samej wielkości i umyć. Na wysokości 3/4 każdemu jabłku ściąć czapeczkę. Za pomocą łyżeczki ostrożnie wyciągnąć gniazdo nasienne, ale zost... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.