Kokosowe ciasto z czekoladą i porzeczkami

Kokosowe ciasto z czekoladą i porzeczkami

Kokosowe ciasto z czekoladą i porzeczkami

Budyniowy biszkopt przełożony słodką masą kokosową z mlekiem w proszku i czekoladą. Przełamane dwiema warstwami konfitury z czarnej porzeczki, lekko kwaśnej i mocno owocowej. Bardzo smaczne ciasto warstwowe z porzeczką. biszkopt: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 3/4 szklanki mąki pszennej 1 budyń waniliowy 2 łyżki gorącej wody napar z herbaty do nasączenia CZEKOLADOWY KREM KOKOSOWY: 2 1/2 szklanki śmietanki kremówki 30% 1 szklanka mleka w proszku 1 szklanka wiórków kokosowych 200 g czekolady białej frużelina porzeczkow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

biszkopt, porzeczki, czekolada, ciasto, ciastka kremówki, budyń, czarna porzeczka, warstwowa, krem czekoladowy, frużelina, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto z porzeczką, ciasto biszkoptowe, ciasta biszkoptowe , ciasto owocowe, ciasto kokosowe, ciasto budyniowe, ciasta z masa, ciasto z masą budyniową, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.