Gulasz z indyka z brukselką, papryką i pieczarkami

Gulasz z indyka z brukselką, papryką i pieczarkami

Gulasz z indyka z brukselką, papryką i pieczarkami

Przepis na : obiad

Aromatyczny gulasz z kawałkami indyka, pieczarkami, papryką i brukselką. Mięso w takim zestawieniu jest przepyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. Wszystko za sprawą mieszanki przypraw, którą bardzo polecam. Dania niczym dodatkowym nie musiałam przyprawiać, a Vegeta w swoim składzie ma same naturalne składniki. 1 kg udźca z indyka 1 łyżka przyprawy Vegeta Natur do mięs 2 łyżki oliwy z oliwek 1/2 papryki czerwonej 1/2 papryki żółtej 1/2 papryki zielonej 300 g pieczarek 2 cebule 200 g brukselki ok 1 l wody 1 łyżka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pieczarki, indyk, brukselka, gulasz, sosy, ciastka kremówki, marynaty, danie jednogarnkowe, obiad

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.