Przepis na : deser
Słodkie warstwy kaszy jaglanej z czekoladą, dynią i ekstra truskawkową konfiturą truskawkową. Pyszny i kolorowy deser, który sprytnie przemyca kaszę jaglaną do diety. 1/2 kaszy jaglanej 1 szklanka wody 1 szklanka mleka 50 g czekolady gorzkiej lub mlecznej 2 łyżki puree z pieczonej dyni hokkaido 1 łyżeczka cukru z wanilii 1 słoiczek ekstra konfitury Łowicz Kaszę jaglaną parę razy wypłukać w zimnej wodzie. Przełożyć na sitko i sparzyć wrzątkiem tuż przed gotowaniem. Wodę zagotować i wrzucić sparzoną kaszę ja... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.