wegańskie schabowe paprykowe

wegańskie schabowe paprykowe

wegańskie schabowe paprykowe

Schabowe z mięsa, od małego były moim wrogiem nr jeden. Robiąc wegańskie, nawet nie próbowałam szukać podobnego do nich smaku. Dlatego też zadecydowałam, wykorzystać paprykę, która była tu głównym składnikiem, białko uzupełniło pyszne i niezawodne tofu. Do tego odrobina przypraw, siemię lniane i płatki owsiane. Inna wersja schabowych, w lekko słodkiej odsłonie.  SKŁADNIKI: 85g tofu wędzonego średnia papryka czerwona łyżeczka mielonego lnu łyżka płatków owsianych przyprawy: czarnuszka, papryka czerwona, ch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu healthy dreams

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.