Wegański klimat bloga ucieka wraz z dzisiejszymi kotletami, gdzie króluje mozzarella- dodatek spontaniczny i niezwykle trafny. Zielony kolor zawdzięczam świeżo zerwanemu w ogródku szpinakowi, a stałą konsystencję, niezawodnej ciecierzycy. Całość? Zwala z nóg- nie tylko wegetarian. SKŁADNIKI: dwie pełne garści liści świeżego szpinaku 1 i 3/4 szklanki ugotowanej ciecierzycy kawałek sera mozzarella (może być wegański) przyprawy: sól himalajska, pieprz czarny, czosnek granulowany WYKONANIE: Cieciorkę blendujemy ra... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...