Przepis #188 FIT Kopiec Kreta - bez glutenu

Przepis #188 FIT Kopiec Kreta - bez glutenu

Przepis #188 FIT Kopiec Kreta - bez glutenu

Witajcie, czekoladowy biszkopt z bananami i puszystym kremem czyli Kopiec Kreta.  Znane i popularne ciasto oryginalnie z kremem z bitą śmietaną, którą zamieniłam na ser mascarpone (ale może być ricotta lub inny). Biszkopt zrobiłam z mąki kukurydzianej dzięki czemu powstał Kopiec Kreta w odchudzonej i bezglutenowej wersji:) Dokładny przepis znajdziecie poniżej. Wartości odżywcze na 100 g: 214 kcal w tym: B: 8 g; W: 17 g; T: 13 g. (wartości policzone z użyciem mascarpone i ksylitolem) Składniki Biszkopt (forma o ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Health-Fit-Life

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.