Wegańskie spaghetti po bolońsku

Wegańskie spaghetti po bolońsku

Wegańskie spaghetti po bolońsku

Pomidory już smakują tak jak powinny, koniec więc z puszkowanymi! Czas na klasyczne spaghetti w wersji wege! Składniki na 4 porcje: 100 g suchej czerwonej soczewicy 1 czerwona papryka 400 g pomidorów 1 marchewka 1 gałązka seler naciowego 1 cebula przyprawy po łyżeczce: sól, oregano, bazylia, czosnek suszony, sos sojowy opakowanie makaronu Przygotowanie: seler, marchew, cebulę i paprykę wyczyścić, obrać, pokroić po czym zblendować z niewielką ilością wody. Powstały sos podsmażyć na 2 łyżkach oliwy około 5 minut, a w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Autor

becky greenscarf

100 % weganka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pomidor, sosy, papryka, seler, seler naciowy, marchewka, makaron, spaghetti, makarony, wegańskie, sos do makaronu, suszone pomidory, sos spaghetti, duszona marchew, dania z makaronem

Inne przepisy z greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję