Marchewkowe racuchy

Marchewkowe racuchy

Marchewkowe racuchy

Przepis na : kolacja

Ostatnio mniej piekłam ciast i ciasteczek, więc mnie naszło na słodki obiad. Prawdę powiedziawszy te racuchy można jeść o każdej porze dnia i nocy, na ciepło i na zimno- są rewelacyjne. Chrupiące na zewnątrz, miękkie w środku, aromatyczne, idealnie słodkie (czyli takie na pół), i przede wszystkim można sprytnie przemycić pół kilograma marchwi w obiedzie. Składniki na 8 szt (2 szt. na porcję) 300 g mąki pszennej z czego 100 g może być pełnoziarnista 200 ml mleka sojowego sok z połowy cytryny/limetki 100 g cukru ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

becky greenscarf

100 % weganka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

racuchy, orzechy, banan, mielone, obiad, ciasto, imbir, marchewkowe, placuszki, śniadania, ciasteczka, por , śniadanie, wegańskie, kolacja, mleko w proszku, ciasta z masa, ciasto na zimno, ciasto z orzechami, ciasto z bananem, ciasto z bananami, ciasto marchewkowe, drugie danie

Inne przepisy z greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.