Drożdżowe buły nadziane pesto
Drożdżowe buły nadziane pesto
Uwielbiam pieczywo, ale to już wiecie. Postanowiłam spożytkować pesto z rukoli w sposób najbliższy memu sercu, czy raczej podniebieniu, mianowicie w formie drożdżowych bułek, które uwaga: na trzeci dzień są równie miękkie i puszyste co w dniu pieczenia. Smakują same jak i w postaci kanapki z pomidorkiem. Składniki na 8 sztuk: 450 g mąki pszennej 50 g otrębów 300 ml mleka sojowego niesłodzonego łyżeczka soli opakowanie 7-8 g suchych drożdży lub 50 g świeżych 50 ml oliwy z oliwek z czego 1 łyżka ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu greenscarf
Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Autor
becky greenscarf
100 % weganka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pesto, ciasto, rukola, bułki, drożdżowe, słonecznik, pieczywo, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, kanapki, kanapka, wegańskie, szybkie ciasto, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, bułka pszenna, szybkie ciasto bez pieczenia, puszyste ciasto
Inne przepisy z greenscarf
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję