Bezglutenowe miętowe ciastka z czekoladą

Bezglutenowe miętowe ciastka z czekoladą

Bezglutenowe miętowe ciastka z czekoladą

  Inspiracją do tych kruchych ciastek znów był przepis Marty Stewart. Nie są piękne, a wierzcie mi ich smak rekompensuje brzydotę. Wytrzymają przechowywane w pudełku ponad tydzień. Składniki: 200 g mąki kukurydzianej 150 g mąki ryżowej 50 g mąki jaglanej możesz śmiało zmienić proporcje mąki, ważne aby było jej w sumie 400 g 4 torebki herbaty miętowej 1 banan tabliczka gorzkiej czekolady 150 ml oleju roślinnego pół łyżeczki soli 100 g brązowego cukru Przygotowanie: Zblenduj razem cukier, herbatę, olei i ban... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Autor

becky greenscarf

100 % weganka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciastka , ciasteczka, czekolada, banan, ciasto, wegańskie, bezglutenowe, ciasta z masa, ciasto z bananem, ciasto z bananami, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasta, pyszne ciasto

Inne przepisy z greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.