Paluszki z kabanosów

Paluszki z kabanosów

Paluszki z kabanosów

    16.07.2018 Świetna przekąska, łatwa i szybka w przygotowaniu. Doskonale smakuje z różnymi sosami .Dobra zarówno na zimno jak i na ciepło. Składniki Paczka tradycyjnych kabanosów opakowanie ciasta francuskiego sezam do posypania 1 jajko Kabanosy pokroić na paluszki około 10-15 cm długości. Z ciasta pokroić tyle pasków ile jest paluszków o szerokości 1 cm. … Czytaj dalej Paluszki z kabanosów czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, przekąski, pączki, sosy, przekąska, przystawki, szybkie przekąski, ciasto na zimno, przekąski na ciepło, szybkie ciasto, łatwe ciasto

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.