Mielone w cieście

Mielone w cieście

Mielone w cieście

22.01.2019 Ciekawy sposób na przyrządzenie dania, w roli głównej mięso mielone. Można podawać na ciepło jako danie obiadowe z ulubionymi dodatkami. Również dobrze smakuje na zimno, z pieczywem.Składniki 500 g mięsa mielonego 1 op. ciasta francuskiego 1 mała puszka czerwonej fasoli 2 cebule 1 jajko+ 1 jajko do posmarowania wierzchu 2 ząbki czosnku 1 papryczka … Czytaj dalej Mielone w cieście czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso mielone, ciasto, mięso, ciasto francuskie, ciasto francuskie, dania obiadowe, czerwona fasola, ciasto na zimno

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.