Chrupiąca pierś kaczki

Chrupiąca pierś kaczki

Chrupiąca pierś kaczki

15,11.2018 Wykwintne i bardzo smaczne danie. Wymaga wcześniejszego marynowania mięsa, im dłużej tym lepiej, min 2h. Mięso najlepiej zostawić w marynacie,w lodówce na całą noc. Składniki 2 szt. piersi kaczki dużych, ze skórą Marynata: 1 łyżeczka sosu sojowego ciemnego 1 łyżeczka octu balsamicznego 2 ząbki czosnku wyciśnięte lub posiekane 2 łyżeczki mąki kukurydzianej pieprz,sól Dodatki: 1 szklanka ryżu ugotowanego z dodatkiem 1 … Czytaj dalej Chrupiąca pierś kaczki czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

piersi z kaczki, pierś, kaczki, mięso, piersi, ryż, sosy, pierś w marynacie

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.