Jagody pasteryzowane z cukrem-przetwory na zimę

Jagody pasteryzowane z cukrem-przetwory na zimę

Jagody pasteryzowane z cukrem-przetwory na zimę

          Ubostwiam czarne jagody i nie wyobrazam sobie,by w spizarni moglo ich zabraknac.Co prawda cala zima sa dostepne sklepowe-mrozone czarne jagody,ale to juz nie to samo co te przygotowane samodzielnie.Poza tym po odkreceniu sloika sa natychmiast gotowe do uzycia.Bardzo lubimy makaron z jagodami i kleksem jogurtu lub smietany.Uzywam ich takze do deserow.Wlasnie przywiozlam z Polski 4 litry jagod i rozpoczynam jagodowe szalenstwo.Przygotowanie pasteryzowanych jagod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.