Jabłka w majeranku z żurawiną

Jabłka  w majeranku z żurawiną

Jabłka w majeranku z żurawiną

Jabłka kojarzą się głównie ze słodkościami i deserami.Jeśli już to jako dodatek do wytrawnych dań ,najczęściej karmelizowane z cukrem.Okazuje się,że podane z majerankiem i szczyptą soli są naprawdę pyszne i mogą stanowić samodzielną przystawkę do obiadu.Przygotujesz ją błyskawicznie.Zarazem świetny sposób na wykorzystanie świeżej żurawiny,bardzo zdrowej.Te smaczne czerwone kulki bez trudu możemy dziś kupić w supermarktach,bez konieczności polowania na bazarach. Przepis znalazłam w "Kuchni pięciu przemian-zima" ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.