Proste, bardzo aromatyczne danie pochodzące z kuchni północnej Indii i Pakistanu. Dwa proste sezonowe składniki: ziemniak (aloo) i kalafior (gobhi) z południowo-azajtyckimi przyprawami składają się na to smaczne danie wegeteriańskie. Kurkuma barwi je na żółciutki kolorek, a imbir, czosnek i papryczka chili dodają pikanterii. Jeśli nie lubisz za ostrych dań przyprawy dodawaj stopniowo i kosztuj! Składniki: 1 kalafior 4 ziemniaki 3 pomidory 1 łyżeczka kminu rzymskiego w całości 2 cm świeżego startego imbiru 3 ząb... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...