Naleśniki z farszem mięsnym (z rosołu)
Naleśniki z farszem mięsnym (z rosołu)
Dziś kolejny przepis z cyklu "oszczędny". Zgodzicie się ze mną, że aby ugotować dobry rosół potrzeba sporo mięsa, najlepiej z kostką, sporo warzyw i przyprawy. Długo gotowany na minimalnym ogniu jest pyszny! Nie można tego powiedzieć o mięsku. Na ogół jest wygotowane, dość suche jednak nie całkiem bezwartościowe. Można użyć je jako farsz do pierożków, klusek lub naleśników. Ważne jest by dodać coś świeżego, soczystego z aromatem co ożywi nasz farsz. Może to być cebulka, pieczarki lub inne warzywa przyrumienione na... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj Sam!
Autor
NinaJG
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, naleśnik, mięso, kluski, rosół, sosy, seler, pieczarki, seler naciowy, naleśniki z warzywami, naleśniki z pieczarkami, sos mięsny, pieczarki w sosie, warzywa na patelnie
Inne przepisy z Gotuj Sam!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję