Fasolka Po Bretońsku Na Zapas - Tyndalizacja

Fasolka Po Bretońsku Na Zapas - Tyndalizacja

Fasolka Po Bretońsku Na Zapas - Tyndalizacja

Ta fasolka jest według przepisu mojego męża, który też ją sam ugotował i zawsze sam ja robi ja tylko dokładnie spisałam przepis i Wam go podaje bo tak jak dawniej fasolki jeść nie mogłam ( m.in. z powodów żołądkowych) tak tą wcinam ze smakiem :) Dla mnie jest najsmaczniejsza fasolką jaką kiedykolwiek jadłam. Mąż zawsze robi duży garnek tej fasolki gdyż resztę wkłada do słoików i tyndalizuje. Chce się podzielić z Wami tym przepisem i sposobem na wekowanie jedzenia (nie tylko fasoli) Składniki na obiad dla 2-3 os... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.