KLUSKIE ŚLĄSKIE Z CZARNYM PIEPRZEM
KLUSKIE ŚLĄSKIE Z CZARNYM PIEPRZEM
Dziś zapraszam na Kluski Śląskie z czarnym pieprzem. Kluski podaję z pyszną Zasmażaną Białą Kapustą firmy ORZECH . Kapustkę podaję na ciepło ale można również jeść ją na zimno. Idealny duet podany na bezmięsny obiad. Zapraszam do spróbowania :) Smacznego :) SKŁADNIKI: 1 kg ziemniaków Ok 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej Sól do smaku Pieprz czarny w młynku do smaku Olej ok 1 łyżki Ok 3 l wody Zasmażana Kapusta Biała ORZECH PRZYGOTOWANIE: Ziemniaki obieram, myję kroję na mniejsze kawałki gotuję w osolonej wodzi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki
Autor
Patunia Patunia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kluski, ziemniaki, kapustą, orzechy, mielone, pierogi przepis, obiad, pierogi, ciasto, krokiety, ziemniaki na obiad, ciasta z masa, ciasto z orzechami, ciasto na zimno, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi
Inne przepisy z Gotowanie Patki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję