2 plastry karkówki 1 marchewka sos sojowy ciemny sól pieprz cebula przyprawa tajska szczypta chili 2 ząbki czosnku grzybki mun lub inne ( ja dałam uszak bzowy) 100 g makaronu ryżowego 2 jajka ugotowane na twardo kawałek papryki czerwonej szczypiorek Plastry karkówki marynujemy kilka godzin wcześniej w sosie sojowym z odrobiną pieprzu Na patelni rozgrzewamy odrobinę tłuszczu i przyrumieniamy szybko mięso z obu stron. Przekładamy natychmiast do garnka dodajemy marchewkę w całości, cebulę , ugotow... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...