Przepis na : obiad
1 główka młodej kapusty tłuszcz do smażenia 1 cebula 0,5 szkl wody sól pieprz 1 łyżka octu jabłkowego szczypta kminku pieprz ziołowy 2 łyżki mąki 1 łyżka smalcu ze skwarkami Kapustę poszatkować, cebulę posiekać i zeszklić na tłuszczu, dodać partiami kapustę trochę podsmażyć i podlać wodą lub bulionem. Dodać przyprawy i dusić ok 15 min. Odparować. Z mąki i smalcu przygotować zasmażkę . Dodać do kapusty, wymieszać. Podawać z młodymi ziemniaczkami posypanymi koperkiem. czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...