Bułki nadziane farszem z kapusty i pieczarek

Bułki nadziane farszem z kapusty i pieczarek

Bułki nadziane farszem z kapusty i pieczarek

Pyszne bułki z farszem, który bez problemu może być dodany do pierogów czy krokietów. Smakują wspaniale! Składniki: 12 bułek 1kg mąki ( używam mąki bułkowej od Młynu Kopytowa ) 100g świeżych drożdży 3 łyżki cukru 1 łyżeczka soli 400ml ciepłego mleka 6 łyżek masła 300g pieczarek 500g kapusty kiszonej 2 cebule szalotki 3 łyżki masła do farszu 1 łyżeczka kminku 1 łyżeczka pieprzu mielonego szczypta soli  2 łyżki mleka do smarowania   Rozpuszczam 6 łyżek masła, odstawiam do ostudzenia. W misce rozkruszam dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Małgorzata WróblewskaMałgorzata Wróblewska

Z każdym rokiem interesuje mnie coraz więcej rzeczy i z każdym rokiem jestem coraz bardziej cierpliwa by je robić :) www.gotowanieiblogowanie.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bułki, pieczarki, ciasto, kapustą, kapusta kiszona, pierogi przepis, pierogi, mielone, grzyby, krokiety, drożdżowe, mielone pieczarki, krokiety z pieczarkami, ciasta z masa, pierogi z kapusta i grzybami, pieczarki w cieście, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto z bezami, pyszne ciasto, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, bez pieczenia

Inne przepisy z Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.