Odkąd dzieci częściej siedzą w domu niż w szkole/przedszkolu, ta zupa to niemal stały punkt naszego menu. Czasami pojawiała się też na Instagramie . Dlatego pomyślałam sobie, że podzielę się tutaj przepisem na nią. To tylko kilka składników i baza, którą stanowi dobry wywar. U mnie najczęściej jest to rosół, który gotuję z premedytacją w największym garze, właśnie po to, żeby mieć potem podstawę do innych zup. A całość uzupełnia królowa zasmażka Składniki: ok. 500 g pieczarek 2 cebule 4 łyżki masła 4 łyżki mąki ps...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Gdy dziecko udaje się na drzemkę, matka odgruzowuje kuchnię i zaczyna gotować!