Pasta twarogowa z awokado

Pasta twarogowa z awokado

Pasta twarogowa z awokado

Składniki: 1 średnie, dojrzałe awokado; 250 g białego, półtłustego sera; Sok wyciśnięty z całej limonki; 1 łyżka kwaśnej, gęstej śmietany o zawartości tłuszczu 18%; Sól; Pieprz. Sposób przygotowania: Awokado przekroić na pół, wyjąć i wyrzucić pestkę, wyjąć łyżką miąższ i przełożyć do miseczki. Do miseczki z awokado dodać biały ser, śmietanę i sok z limonki i dokładnie zmiksować blenderem na gładką pastę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Dokładnie wymieszać. SMACZNEGO! Uwagi do przepisu: Z podanych składni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.