Składniki: 500 g krótkiego makaronu (u mnie penne); Opakowanie mrożonego, rozdrobnionego szpinaku (450 g); 2 łyżki masła; 1 czubata łyżka mąki pszennej; 150 g łatwo topliwego, żółtego sera (u mnie biały cheddar); 1 i 1/2 szklanki mleka; 3 - 4 ząbki czosnku; Szczypta gałki muszkatołowej; Sól; Pieprz. 1 szklanka = 250 ml Sposób przygotowania: Makaron ugotować w posolonej wodzie, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Odcedzić. Ząbki czosnku obrać, przecisnąć przez praskę. Ser żółty zetrzeć na tarce o ... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...