Sola w miodowo-cytrynowej marynacie

22
  • Sola w miodowo-cytrynowej marynacie
  • Sola w miodowo-cytrynowej marynacie

    Ryba i cytryna, to idealne połączenie smaków. Dzięki cytrynie ryba staje się bardziej wyrazista a często jak np w przypadku płoci , pozbawia ją smaku rzecznego szlamu. Mój pomysł na dzisiaj, to właśnie cytrynowa marynata z odrobiną słodyczy. Polecam. SKŁADNIKI; 80 dkg mrożonej soli MARYNATA: sok z 1 cytryny skórka otarta z jednej cytryny 2 łyżki oliwy 1 płaska łyżeczka miodu sól  i pieprz do smaku DODATKOWO :  olej do smażenia  mąka do panierowania 1 jajko PRZYGOTOWANIE: Rybę rozmrozić, wytrzeć ... Czytaj dalej na blogu Gosia gotuje


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Gosia gotuje

    Dodaj komentarz