Łazanki z kapustą i boczkiem

Łazanki z kapustą i boczkiem

Łazanki z kapustą i boczkiem

Przepis na : obiad

Czas przygotowania: 50-60 minutSkładniki: 800g świeżej kapusty 250g wędzonego boczku 1 mała kiełbasa np.zwyczajna 1 duża cebula 1 opakowanie makaronu łazankowego (najlepiej Lubella) pieprz ziołowy, sól,pieprz czarny, szczypta kminku łyżka oleju do smażenia(opcjonalnie) natka pietruszki Wykonanie:      Kapustę drobno pokroić, poddusić na maśle, a następnie zagotować. Gotować do miękkości (ok.30 minut). Boczek i kiełbasę pokroić w drobną kostkę i smażyć wraz z drobno pok... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gorący kąsek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.