S k ł a d n i k i: (dla 2 osób) - 2 porcje spaghetti - 0,5 średniej dyni (około 1 kg nieoczyszczonej) - 200 ml mleka kokosowego - 2 garści świeżego szpinaku - 10 kawałków suszonych pomidorów - 2 ząbki czosnku - 1 łyżka oliwy z oliwek - 1 łyżeczka soli S p o s ó b p r z y g o t o w a n i a: Makaron gotujemy al dente i odcedzamy. Dynię obieramy, oczyszczamy z pestek i kroimy w dużą kostkę, zalewamy wodą tak, aby przykryć ją całą, solimy i gotujemy do miękkości, ale tak, aby się nie rozpadła,... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii. Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)