S k ł a d n i k i: (dla 2 osób) - 1 szklanka nieugotowanej zielonej soczewicy - 100 g pęczaku - 3 garści świeżego szpinaku - 200 g zielonych oliwek - 3 łyżki czerwonego pesto - 1 łyżeczka soli - 1 cm pasty harissa S p o s ó b p r z y g o t o w a n i a: pęczak gotujemy, soczewicę również, mieszamy je na patelni, dodajemy pocięty szpinak, pokrojone oliwki, czerwone pesto, harissę i sól, mieszamy. Można dodać trochę wody, bo soczewica i pęczak są nieco suche. wykładamy na talerz, dekorujemy ś... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii. Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)