Przepis na : śniadanie
Dzisiaj śniadaniowy budyń w wersji daktylowej, z dodatkiem quinoa (komosy ryżowej i brązowego ryżu. Składniki: mleko (sojowe, ryżowe lub inne) 0,5 litra ugotowany ryż brązowyugotowane ziarno quinoa 0,5 szklanki0,5 szklanki cukier waniliowy 0,5 łyżeczki daktyle około 10 szt cukier brązowy, miód lub syrop z agawy 1 łyżka skrobia ziemniaczana, kukurydziana lub budyń waniliowy bez cukrucynamon (i/lub kardamon) 3 łyżkiszczypta Przygotowanie: Skrobię lub budyń rozmiesza... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...